Shipping policy

Fragt og returnering

Made In Congo tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering og vi prøver at efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl.12:00 på hverdage, bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl.12:00 bliver først afsendt dagen efter.

Afhent i butik

Du har mulighed for at hente din ordre i vores fysiske butik. Vi sender dig en mail, når din bestilling er klar til afhentning.

Vi leverer med GLS Pakkeshop

Made In Congo sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. 

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97%. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

Made In Congo kan ikke drages til ansvar for småforsinkelser hos GLS, men i tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Made In Congo naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS' målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Made In Congo tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Vi leverer gerne til Færøerne, Grønland og udlandet. Kontakt os på info@madeincongo.dk for yderligere information.

Fragtpriser

Fragtprisen er 50 kr uanset vægt. Vi leverer fragtfrit til ordrer over 1.000 kr.