FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hos Made in Congo værdsætter vi vores kunder ved at sørge for, at de får den bedste mulige oplevelse fra det øjeblik de træder ind i salonen eller tøjbutikken. Brug derfor gerne et øjeblik på at gennemgå vores ofte stillede spørgsmål før du booker eller kontakter os.

Hvis du har spørgsmål, der ikke besvares i denne omgang, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe!

Er det en Afro frisør?

Nej. Made in Congo er bare en frisør, som ikke skelner mellem forskellige hårtyper. Hos os er ALT hår normalt! Vi er så heldige at have mange års erfaring med alle hårstrukturer.

Klipper I krøller i vådt eller tørt hår?

Vi klipper som regel i det våde hår, fordi det giver en mere ensartet og grundig klipning. Vi er bekendt med curl by curl metoden, som vi også til tider benytter os af, men det er oftest når kunden har afrohår, eller meget tætte krusede krøller. Når håret er færdigklippet og stylet, kan vi sagtens finde på, at rette det til curl by curl, da håret næsten aldrig krøller ens.. Vi har styr på det!

Udglatter/Relaxer I krøllet hår?

Hos Made in Congo arbejder vi kun med hårets naturlige struktur, både når det gælder glat og krøllet hår. Det kan selvfølgelig være sjovt at prøve noget nyt og anderledes, men vores erfaring siger os, at det hår vi nu engang har, også er det der passer bedst til os.

Lige præcis når vi taler afrohår, har Made in Congo gjort det til en dyd, at lære vores kunder at knuselske deres smukke naturlige krøllede hår! Vi har hjulpet mange kvinder der før glattede deres hår, eller gik med paryk, med at få deres hår sundt og naturligt igen.

Klipper I også glat skandinavisk hår?

Ja. Made in Congo er en helt almindelig frisør, som klipper alle typer hår. Frisøren har undervist på Københavns frisørskole, og har mange års erfaring med at klippe glat hår.

Permanenter I hår?

Hos Made in Congo arbejder vi kun med hårets naturlige struktur, både når det gælder glat og krøllet hår. Det kan selvfølgelig være sjovt at prøve noget nyt og anderledes, men vores erfaring siger os, at det hår vi nu engang har, også er det der passer bedst til os. Det kan selvfølgelig være sjovt at prøve noget nyt og anderledes, men vores erfaring siger os, at det hår vi nu engang har, også er det der passer bedst til os.

Laver I fletninger/box braids?

Nej. Hos Made in Congo har vi ingen erfaring med at flette hår. Vi kan lave lidt flet, når vi har konfirmand eller brud, men vi når ikke afro-frisørerne til sokkeholderne, når det gælder fletninger/box braids.

Ventetider og afbudslister?

Da der ikke er så mange frisører i Danmark, der har speciale i krøller og Afrohår, har vi rigtig mange kunder fra fjern og nær. Det betyder, at der godt kan være flere måneders ventetid til frisøren. Man kan skrive sig på en afbudsliste på vores online bookingsystem. Men vi kan desværre ikke garantere, at der kommer et afbud.

made in congo

Klar til at booke?

Hvis du har fået svar på dine spørgsmål og evt. set prislisten igennem kan du med fordel booke en tid til salonen i dag!

BOOK NU